Zkouška BH - Vlašim

31.03.2012 17:26

Dnes jsme se Zeldou složily zkoušku BH. Byl to náš druhý pokus. Při tom prvním v roce 2010 se nám to nepovedlo a Zelda na to doslova hodila bobek :)

Tentokrát jsme ale trénovaly a doufaly, že teď už to opravdu dáme. Byla jsem hrozně nervozní, ale pan rozhodčí Ťujík působil sympaticky, takže to ze mě spadlo docela rychle. Začaly jsme částí poslušnosti, která se skládá především z chůze u nohy. Zelda jako obvykle ze začátku vůbec nevnímala, předbíhala a při obratech dělala obrovské oblouky. Pak se jako zázrakem zase probrala a šlapala krásně. Vysloužily jsme si 13 a 12 bodů z 15. Pak následovalo odložení vsedě a vleže. Při odložení v sedě za mnou Zelda vykročila, ale po chvilce se zastavila, ale nesedla si - zůstala stát 2body z 10. Odložení vleže bylo lepší - za 6 bodů z 10. Dlouhodobé odložení Zelda zvládla bez chybičky, jeden bod byl odetčen za pomalé lehání - 9 bodů. Celkem tedy 43 bodů z 60. Jen o chlup jsme první část zkoušky zvládly.

Následovaly speciální cviky v dopravním ruchu. To jsme zvládly celkem v pohodě. Cyiklisté, běžci, auta ani skupinka lidí Zeldu nerozhodila, takže jsme nakonec prošly a já už si můžu oddychnout, že nebudeme muset na tuto zkoušku ještě jednou :)

Byl to náročný den díky větru a zimě, ale jsme spokojené. Zelda kouše za odměnu morkovou kost a je spokojená stejně jako já.