Sraz vrhu "A" CHS Corlan Gi

08.10.2012 23:14

zleva: Ekmí (Acme), Keby (Ace Cabbage), Zelda, Fixí, Ája (Aileen)

 

Po dlouhém domlouvání společného termínu jsme se konečně dohodli a vyrazili na minisraz borderčího vrhu "A" chovatelské stanice Corlan Gi odkud pochází naše Kebulka. I když jsme se měli sejít skoro všichni sourozenci a oba rodiče, nakone nás bylo bohužel méně. Přijela sestřička Ekmí (Acme) a Ája (Aileen) a samozřejmě nesměla chybět mamča Fixí a jako náplava tam byla i Zelda.

Nejdřív jsme vyrazili na delší procházku, aby se holky trošku unavily, pak jsme si dali oběd v restauraci a nakonec vyrazily pást ovečky.

Jsem na holky strašně moc pyšná, opravdu jim to šlo. A to jsem se bála, jak bude Zelda úplně mimo, ale snažila, je to šikulka :) Kebulka se krásně chytla a pásla jak profesionál :) Pěkně se soustředila, ale přeci jen jednou neodolala a musela si štípnout :)

Sestřičky Ekmí a Ája pásly taky moc hezky. Ája se ještě trošku hledala, ale určitě jí to brzy půjde čím dál líp. No a Ekmí? To je osobnost sama o sobě. Ona je prostě tak roztomilá, že jí nejde nic jiného, než zbožňovat :)))

Holky si spolu krásně hrály a nebyl ani jediný konflikt, což mě hodně překvapilo, bála jsem se, že uděláme na Moravě ostudu :) Celý sraz jsme si moc užili a už teď se nám zase stýská. Snad se na návštěvu dostaneme ještě jednou tento rok.

 

Fokty zde

Video z pasení Zeldy zde

Video z pasení Keby zde