Novinky v novém roce

04.01.2012 14:55

Vánoce jsou za námi, Silvestra jsme také přežily celkem ve zdraví. Zelda sice už od večera lítala po bytě od okna k oknu a nevěděla, co mají ty světla a rány znamenat, ale vrtěla při tom ocasem, tak se jí to možná i líbilo :))

Do nového roku jsme vstoupily jak jinak než zraněním. Při divoké honbě za míčkem si Zelí na trhla nohu přímo na kloubu pravé přední nohy. Rána je velká asi 2cm, takže jsme zavázaly, Zelda na procházce i z obvazem vlítla do rybníka, takže vše zbytečné :) Teď už je to lepší, rána se zaceluje, takže můžeme vesele běhat a zraňovat se dál :)

Po novém roce ale přišla skvělá zpráva. Zuzka Černá - chovatelka Fixí (Quazii Miveko) nám napsala, že ultrazvuk dopadl dobře a štěňátka se v bříšku uhnízdila. My jen doufáme, že tam na nás čeká jedna vysněná fenka. Tatínek je Jim (Kelliegardens Gim), nádherný pracovní pejsek. Štěňátka budou jistě hyperaktivní a správní šílenci jako jejich rodiče. Moc se na přírůstek do naší smečky těšíme!

Další novinkou jsou neoficiální závody obedience, které pořádáme na vlašimském cvičáku 18.2.2012. Se Zeldou se určitě zúčastníme. Jen ještě nejsem rozhodnutá, jestli zkusíme už i OB2, nebo zůstaneme raději při zemi :)