Červen ve znamení seminářů

09.06.2012 06:50

Letošní červen bude obzvláště výživný, alespoň co se vzděláváná týká. V neděli 10.6. odjíždíme na 4denní seminář obedience do Tanvaldu. Povede ho ruská zkušená závodnice Varvara Bolshakova, která v Čechách měla už seminář loni a měl velký úspěch. Proto jsem neváhala a přihlásila se už v únoru. Kebulka byla přihlášena a to ještě nebyla ani na světě :-D Původně měla cvičit ona a Zelda by na nás počkala doma, ale nakonec pojedou obě holky a cvičit bude Zelí. Kebís ještě neumí najednou poslouchat a pak to převádět do praxe, takže bude jen vstřebávat a za pár měsíců si to všechno vybaví a bude sama od sebe umět :)) Jedeme ještě společně s Luckou a jejím Bakem a Mínou, Péťou Pražmovou a Bee a Katkou Urbanovou s Jackem. Bude to určitě skvělé, moc se těším.

 

Ze semináře obedience se vrátíme ve čtvrtek, v pátek si odpočinu v práci a na víkend máme naplánovaný seminář pozitivní motivace s Pavlou Klučkovou na cvičáku v Divišově. Moc se na něj těším, obzvláště doufám, že se dozvím, jak pozitivně pracovat se Zeldou. Je mým drilem z mládí trošku zkažená a chudák pořád neví, co při shapingu dělat a je z toho nešťastná :) Navíc mi došlo, že v Divišově jen běháme agility, tak nevím, jak to bude s jejím soustředěním :))

 

Už teď mám cestovní horečku, abychom nic nezapomněly a hlavně abych doma nenechala psy, jak se mi to už jednou u Zeldy podařilo :))

Až se zregenerujeme po příštím náročném týdnu, přineseme nějaké zprávy, jak to holkám šlo.