Canicross Libohošť

20.03.2011 09:39

V sobotu 19.3. 2011 se konal 1. závod CC Poháru 2011 na Libohošti. I přes nepřízeň počasí se nám podařilo úspěšně v pátečním dešti se sněhem označit trať dlouhou 5 km. Trať byla opravdu náročná - kluzké listí, sníh, prudký výběh do kopce, skok přes kládu...

Účast byla opravdu nečekaná, oficiálně přihlášených bylo 11 a nakonec přijeli další 4 závodníci bez ohláíšení. Cen bylo tentokárt opravdu hodně. Nejvíce přispěly krmiva manželů Váňových z Benešova a Votic, kteří darovali neuvěřitelné množství granulí a mlsek pro pejsky. A na poslední chvíli naše kamarádka Kristýna Svobodová sehnala sponzorský dar od společnosti Corny a sama věnovala spoustu kosmetiky pro ženskou kategorii závodnic. Na příště máme přislíbený sponzoring od dalších firem.

Závod se, myslím, vydařil. Každý si odnesl nějakou tu cenu alespoň z tomboly, která následovala za vyhlášením výsledků.

Se Zeldou jsme startovaly také, ale tentokrát jsme takové štěstí neměly. Skončily jsme na pátém místě z pěti závodnic :) Předtím jsme asi 14 dní netrénovaly a Zeldě se vůbec nechtělo táhnout. Konkurence ovšem také roste. Jezdí čím dál tím víc lepších závodníků a to je dobře. Naším cílem je zvýšit popularitu canicrossu a to se snad daří. Závodů je málo a my doufáme, že příště se nás sejde ještě víc.

Více informací najdete na cc stránkách zde a pár fotek od nás zde. Fotky budou ještě přibývat.