A máme vybráno!

12.03.2012 23:25

Konečně jsme se dočkali a dnes jsme si jeli vybrat náš vytoužený přírůstek. Cesta k Brnu byla dlouhá a po dálnici ve "úžasném" stavu taky náročná :)

Nakonec jsme přece jen do Dolních Kounic dorazili a už se nemohli dočkat těch malých kuliček. Když jsme vešli do obýváku, kde byla jejich ohrádka, všichni spali. Jen ale uslyšeli lidské hlasy, vzbudili se a začalo rodeo :)

Já celou dobu pokukovala po fence č.5. Líbila se mi hned od začátku a v závěsu za ní byla fenka č.3 "malá Fixí". Štěnda dováděla a po chvíli zase usnula. My jsme si mezitím povídali a čekali, až se prcci znovu probudí a budou řádit. Po 3hodinovém pozorování jsem usoudila, že je vlastně úplně jedno, které štěně si vezmu, protože všechna byla skvělá, mazlivá, akční a upovídaná. Některá dokonce už ve 4 týdnech tak inteligentní, že dokázala rozvázat tkaničku u bot :)

Nakonec jsme se rozhodli pro fenku č.3 a to jen proto, že fenka č.5 je stále v uvažování zájemce před námi a "trojku" už prostě máme jistou :) Dostala jméno Cabbage. Jednoduše proto, protože Zeldě říkáme Zelí a to je anglicky Cabbage. Volat na ni budeme Keby. 

Už se nemůžeme dočkat, až si tu kuličku přivezeme domů a hlavně jsem zvědavá, jak si na nového člena rodiny zvykne Zelda. Má poslední 3 týdny na užívání se privilegia jediného psa v rodině a v posteli :) Fotky z návštěvy zde

Tak a to je ona: Cabbage Corlan Gi