Plánujeme krytí!

05.11.2010 21:24

 V létě plánujeme krytí šikovným a sympatickým borderákem Kájou. Krytí by mělo proběhnout v půlce srpna a štěňátka budou k odběru v půlce prosince.

All Star CRAZY BEAUTIFUL             Calypso Carl HARDY HORDE

„Zelda“                                            „Kája“

                     

narozena: 24. 6. 2008                                                           narozen: 26. 5. 2006

DKK 0/0, CEA/PRA neg. v 6 týdnech, 2011,                          DKK 0/0, DLK 0/0, CEA/PRA neg. v 6 týdnech, 2007, 2011, DNA/CEA Carrier

DNA/CEA Normal po rodičích                                                 barva černobílá

barva černobílá                                                                      

bonitační kód: 0/0 iimbapnnnna/E1M2O1U2P2R1                       bonitační kód: 0/0iim bawnn nna/ -

zkoušky: ZZO, ZOP, OB-Z                                                        zkoušky: ZZO, ZOP, ZPU-1, ZM, OB1, OB2, OB3, ZZV1, SchH A, Mistr republiky

otec: Bak Fešák                                                                      obedience 2010, Vicemistr obedience2009, Obedience šampion, Šampion

matka: Bára z Požárských strání                                                  výkonu BCCCZ

                                                                                           výstavy:  Ich., Sk Ch., Cz Ch., Cz JCh., Club Ch., 2x VN1, 3x V1 CAJC, 9x CAC,      4x Res.CAC, 4x CACIB, 3x Res.CACIB, 5x BOB, Klubový vítěz BCCCZ, V2, V3  

                                                                                           otec: Ghost of Pinewood Country

                                                                                           matka: Annie Dot Hardy Horde

 

 Kája je velmi sympatický, temperamentní a šikovný pes. Když se Zeldou viděli poprvé, Kája se do ní evidentně zamiloval :) Zelda to sice moc neopětovala, ale jistě se se hladinou hormonů v létě změní :) Kája se s paničkou velmi úspěšně věnuje obedienci, ve které patří mezi nejlepší týmy v České republice. Zúčastnili se také Mistrovství světa v obedienci  2010 v Dánsku. Nemalé úspěchy mají i na výstavách a ve sportovní kynologii. Kája je velice vnímavý pes, který by pro radost své paničky udělal cokoliv. Je stále veselý a dobře naladěný. Více se o Kájovi dozvíte na jeho stránkách zde.

Zelda je temperamentní, střeštěná borderka, která miluje všechno, kde může vybít svoji energii. Učí se velmi rychle a s nadšením. Potřebuje ale stále motivovat a příliš nudné cviky např. v poslušnosti musíme trénovat krátce ale často. Cvičíme spolu obedience, sportovní kynologii, skáčeme agility a také běháme canicross. Doma na zahradě má k dispozici 3 kočky a spoustu křečků, takže své pastevecké vlohy si vybíjí na nich J Výstavní předpoklady příliš nemáme, ale vynahrazují nám to ty pracovní.

Otec Zeldy je Bak Fešák, velmi úspěšný pes hlavně v obedienci. Je to velmi vyrovnaný pes, nekonfliktní a pro svou paničku by položil život. Patří spolu s Kájou a Janou mezi nejúspěšnější týmy v obedienci v České republice a zúčastnili se už dvou Mistrovství světa právě v tomto sportu a letos se chystají na další. Úspěchy mají i ve sportovní kynologii, dogdancingu a agilitách. Daří se jim vše, na co sáhnou. Jejich výjimečností je, že Bak od štěňátka cvičí bez odměn, pouze na slovní pochvalu.

Štěňátka z tohoto spojení budou vyrovnané povahy s velkou chutí se učit všemu novému. Budou se hodit na všechny druhy sportů. Budoucí majitelé se budou muset připravit na to, že do své rodiny přijímají velmi akčního člena, který bude vyžadovat velkou část volného času. Nesnese povalování na gauči a bude chtít stále něco dělat. Bude se hodit jako společník k aktivní rodině nebo jen jako parťák pro člověka, který rád sportuje. Štěňátka budou vyrůstat v domě se zahradou, budou socializovaná, zvyklá na kočky, ostatní psi, děti a jiná domácí zvířata :)) Do nového domova dostanou malou výbavičku do začátku :)

Budoucí majitele budu vybírat pečlivě a aktivní život štěňátka bude pro mě prioritou. Budu také chtít být nadále s novými majiteli v kontaktu. Kupní smlouva je samozřejmostí.

Zájemci mě mohou kontaktovat na e-mailu: potuckovab@seznam.cz nebo na tel.čísle 737830772