Plánujeme další krytí

10.10.2011 22:08

Vrh A

Na únor 2012 plánujeme krytí pracovním psem německého původu Black Jackem Trust Your Heart.

All Star Crazy Beautiful "Zelda"                           Black Jack Trust Your Heart "Jack" - import Německo

nar. 24. 6. 2008                                                    2. 3. 2009

o: Bak Fešák                                                         o: Int Sup Ch Roy ISDS 266416

m: Bára z Požárských strání                                     m: Astra Pepper ISDS 278040

DKK 0/0, DNA CEA normal (po rodičích)                   HD-A 0/0, DNA CEA normal

zkoušky: ZZO, ZOP, OB-Z, OB1, ZPU-1                    zkoušky: HWT, trial 1, trial 2, trial 3

 

Zelda je temperamentní, ztřeštěná borderka, která miluje všechno, kde může vybít svoji energii. Učí se velmi rychle a s nadšením. Potřebuje ale stále motivovat a příliš nudné cviky např. v poslušnosti musíme trénovat krátce ale často. Cvičíme spolu obedience, sportovní kynologii, skáčeme agility a také běháme canicross. Výstavní předpoklady příliš nemáme, ale vynahrazují nám to ty pracovní.

Otec Zeldy je Bak Fešák, velmi úspěšný pes hlavně v obedienci. Je to velmi vyrovnaný pes, nekonfliktní a pro svou paničku by položil život. Patří mezi nejúspěšnější týmy v obedienci v České republice a zúčastnili se už tří Mistrovství světa právě v tomto sportu. Úspěchy mají i ve sportovní kynologii, dogdancingu a agilitách. Daří se jim vše, na co sáhnou. Jejich výjimečností je, že Bak od štěňátka cvičí bez odměn, pouze na slovní pochvalu.

Jako krycího psa pro Zeldu jsme vybrali pracovního psa BLACK JACK TRUST YOUR HEART (ISDS 301537) německého původu CHS Trust your Heart (www.trustyourheart.de). Jeho otcem je slavný ROY Aleda Owena - International Supreme Champion 2007 a World Champion 2008. Jackova matka je fenka se skvělým pracovním původem (Astra Mars, Whiterose Kep, Eryri Roi.....) - Astra Pepper - narozena na britských ostrovech v celosvětově uznávané chovatelské stanici Astra(J.Beale).   

Jack momentálně žije v známé české CHS pracovních psů Gulden Land Ivana Linharta, který se s ním věnuje závodě pasení. Tento mladý pes již závodí v nejvyšší třídě Trial 3. Více o Jackovi - zde

Štěňátka z tohoto spojení budou vyrovnané povahy s velkou chutí se učit všemu novému. Budou se hodit na všechny druhy sportů, jako společník k aktivní rodině nebo jen jako parťák pro člověka, který rád sportuje. Štěňátka budou vyrůstat v domě se zahradou, budou socializovaná, zvyklá na kočky, ostatní psi, děti a jiná domácí zvířata :) Do nového domova dostanou malou výbavičku do začátku.

Budoucí majitele budeme vybírat pečlivě a aktivní život štěňátka bude pro nás prioritou. Budeme také chtít být nadále s novými majiteli v kontaktu. Vítáme i nezávazné návštěvy a kupní smlouva je pro nás samozřejmostí.

V případě zájmu mě kontaktujte na tel. č. 737830772 nebo mailu potuckovab@seznam.cz